Eigen praktijk starten?

  • Bent u van plan een eigen praktijk te starten?
  • Nog niet helder voor wie en hoe u precies het allerliefst wil werken?
  • Behoefte aan een helder stappenplan op maat?
  • Uw droom eindelijk werkelijkheid laten worden?

Een eigen praktijk (voor opvoedingsondersteuning) opzetten vraagt moed en doorzettingsvermogen. Het duurt even voordat klanten (ouders) vertrouwen in u hebben. Zelf ben ik door schade en schande wijs geworden. En achteraf dacht ik: dat had veel efficiënter gekund. Ik wil met name die wijsheid graag met u delen.

Droom niet je leven maar leef je droom

Lunamare kan in 1 tot 2 gesprekken met u een antwoord vinden op bovenstaande vragen. Inmiddels heeft Lunamare al heel wat startende ondernemers naar tevredenheid op gang geholpen.

“Eén gesprek met Katrien geeft je in korte tijd heel veel helderheid en overzicht. En een bak aan huiswerk. Maar het belangrijkste is dat ik er nu echt helemaal voor wil gaan. Blij verrast door de werking van de elevator-pitch die me houvast geeft. En ik heb nu een realistisch en haalbaar plan. Een aanrader voor elke starter!”

Als startende ondernemer met het opvoedkwaliteitenspel ben ik gecoacht door Katrien. Dit heeft een grote meerwaarde gehad voor de ontwikkeling van mijn bedrijf! Door haar kennis en ervaring hielp ze mij mijn visie scherp te krijgen en kritisch te kijken naar mijn proces. Dank je wel hiervoor Katrien!” Ingrid Diepstraten, Inkura

Garantie

Lunamare streeft ernaar haar kwaliteit hoog te houden. Als u niet tevreden bent over het gesprek, kunt u uw geld (deels) terugvragen. In overleg kunnen we vaststellen wat Lunamare kan verbeteren en wat het gesprek u wel waard is geweest.